De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Man overlijdt na ongeval met heftruck

Bij een ongeluk met een heftruck in Alphen aan den Rijn is donderdagavond een 36-jarige man om het leven gekomen. Het bedrijfsongeval gebeurde tijdens werkzaamheden aan het riool op De Schans toen de machine door nog onbekende oorzaak uit balans raakte.

 

Man overlijdt na ongeval met heftruck

Man overlijdt na ongeval met heftruck

De hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam, werden opgeroepen naar het ongeval. Ter plaatse was er een heftruck op een persoon gevallen, dit gebeurde tijdens werkzaamheden aan het riool. De persoon welke onder de heftruck is gekomen raakte bekneld. Het slachtoffer (een 36 jarige man uit Amsterdam) is door de brandweer onder de heftruck vandaan gehaald, hierna kon het medische personeel van de ter plaatse gekomen ambulances en het Mobiel Medisch Team het slachtoffer behandelen aan zijn ernstige verwondingen.

Het slachtoffer, welke zwaargewond is geraakt, is behandeld in de ambulance. Echter kwam de hulp te laat en overleed de man ter plekke aan zijn verwondingen. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend, de politie en de technische recherche gaan onderzoek doen naar de exacte toedracht van het ongeval.

De inspectie SZW onderzoekt wat er precies is gebeurd.

Helaas is dit het 1e dodelijke ongeval  dit jaar. In 2016 hebben helaas 13 personen het zelfde lot ondervonden en was 2016 veruit het grootste in aantal van de afgelopen jaren.

Bron: telegraaf

Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven