De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

In het distributiecentrum van de HEMA op Lage Weide is zaterdag 10 juni 2017 een 52-jarige medewerker overleden bij een bedrijfsongeval. De hoogwerker waar de man inzat viel om door een aanrijding met een heftruck.

De bak van de hoogwerker waar de man inzat was op zo’n vijf meter hoogte op het moment van de aanrijding met de heftruck. Het ongeval vond plaats in de voorraadhal van het distributiecentrum. Na het omvallen van de hoogwerker overleed de man ter plekke. Een traumahelikopter werd opgeroepen maar de trauma-arts kon niets meer doen.

De man was al twintig jaar in dienst volgens Nathanie Krüger, woordvoerder van de HEMA. “We hebben alle HEMA-filialen gevraagd om vanochtend voor het begin van de werkdag een minuut stilte te houden”, zegt Krüger. Ook heeft het bedrijf een condoleanceregister geopend. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar het ongeval.

Bron: logistiek.nl

Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven