De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Magazijnopleidingen

Wij bieden niet alleen de bekende Heftruck en Reachtruck opleidingen, ook biedt HER Opleidingen & Advies de opleidingen voor de andere voertuigen/arbeidsmiddelen die actief zijn op de werkvloer.  Het is een officiële verplichting dat bij het gebruik van arbeidsmiddelen met een eigen aandrijving de werknemer beschikt over de juiste deskundigheid. Werken zonder deze specifieke deskundigheid is strafbaar en kan de werknemer een boete opleveren van € 450,00

Hier vind u een aanbod van deze opleidingen en trainingen

IMG_6703

Magazijn opleidingen

Advies nodig? 

Naast de bovengenoemde voor- en nadelen is de keuze van de soort opleiding waar u voor kiest afhankelijk van de situatie in uw bedrijf. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van specifieke trucks? Of werkt u met specifieke ladingen? Dit kan bepalend zijn voor de manier waarop uw medewerkers getraind moeten worden. HER opleidingen heeft de juiste expertise om de chauffeurs intern te verbeteren. Vanuit die expertise adviseren we u graag bij uw keuze voor de juiste opleiding.

Het advies dat wij geven aan bedrijven is het trainen op eigen locatie, dit noemen wij een In-company training. Mede doordat onze instructeur het bedrijf tips en adviezen kan geven betreffende bepaalde werkmethode of inrichting. Tevens zullen de cursisten getraind worden zoals dat in de arbo-wetgeving omschreven wordt.

De werkgever moet erop toezien dat werknemers die een mobiel arbeidsmiddelen gebruiken, beschikken over een specifieke deskundigheid

Een bijkomend voordeel is dat er altijd sprake is van maatwerk. De theorie zal toegespitst worden op de huidige werkzaamheden alsmede de praktijk. Door te werken met eigen materialen en arbeidsmiddelen zal door onze instructeurs de juiste begeleiding verzorgd worden. De deelnemers hoeven niet naar een andere locatie en hierdoor besparen we weer op de reiskosten. De in-company opleidingen worden door HER Opleidingen & Advies bv al verzorgd vanaf 3 personen.

Meer informatie? 
Om uw personeel te trainen binnen uw organisatie is het soms van belang meer te weten. Door ons te juiste informatie te geven over de arbeidsmiddelen, hulpmiddelen en eventuele lading, kan onze instructeur de lessen op maat maken.

Het advies dat wij geven aan bedrijven is het trainen op eigen locatie, dit noemen wij een In-company training. Mede doordat onze instructeur het bedrijf tips en adviezen kan geven betreffende bepaalde werkmethode of inrichting. Tevens zullen de cursisten getraind worden zoals dat in de arbowetgeving omschreven wordt.

De werkgever moet erop toezien dat werknemers die een mobiel arbeidsmiddelen gebruiken, beschikken over een specifieke deskundigheid.

Prijsopgave: Zie onze tarievenlijst >>Klik hier<<

Bijzonderheden:

Wanneer u meer informatie wenst te ontvangen betreffende deze opleidingen, neem dan contact op met ons kantoor te Amersfoort: Telefoonnummer: 033 450 6270 of bezoek onze website: https://her-opleidingen.nl of mail naar info@her-opleidingen.nl

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven