Veilig werken met de heftruck!

Basis cursus heftruck volgen?

Haal nu uw heftruckcertificaat bij deBESTE OPLEIDER VAN NEDERLANDen meld u direct aan.Nu ook in de AVONDEN mogelijk.

Voordelig uw personeel trainen en certificeren?

Voordelige trainingsactie?

Onze professionele instructeursinstrueren vakkundig uw werknemers.Groepstrainingen vanaf € 495,- Vanaf 2 personen mogelijk!

Gekwalificeerde en erkende opleidingen

HER Opleidingen & Advies bv is dan ook een ambitieus opleidingsinstituut, gespecialiseerd in opleiding, training en advies voor onder andere de transport en logistiek, maar ook gericht op ARBO en Veiligheid. HER Opleidingen & Advies bv onderscheidt zich in de markt door een vernieuwende, concurrerende aanpak en het aanbod van korte competentie- en vooral praktijkgerichte cursussen, verzorgd door professionals uit de praktijk met meer dan 25 jaar trainingservaring. Ook het aanbod van de ARBO gerelateerde diensten zijn integraal onderdeel van onze dienstverlening.

Heftruck Opleidingen

Mogelijkheden van 1 uur tot 4 dagen
Prijs vanaf € 125,00

Reachtruck Opleidingen

Mogelijkheden van 1 uur tot 4 dagen
Prijs vanaf € 125,00

Veilig Hijsen Opleidingen

Veilig Hijsen tot Bovenloopkraan
Prijs vanaf € 125,00

Hoogwerker Opleidingen

Hoogwerker, verreiker, werken op hoogte
Prijs vanaf € 125,00

VCA Opleidingen

Mogelijkheden van herhaling tot basis 3 dagen
Prijs vanaf € 79,00

BHV Opleidingen

Mogelijkheden van herhaling tot basis 3 dagen
Prijs vanaf € 140,00

CODE 95 Opleidingen

Mogelijkheden van herhaling tot basis 3 dagen
Prijs vanaf € 89,00

NEN3140 Opleidingen

Mogelijkheden van herhaling tot basis 3 dagen
Prijs vanaf € 149,00

HER Opleidingen & Advies bv is dan ook een ambitieus opleidingsinstituut, gespecialiseerd in opleiding, training en advies voor onder andere de transport en logistiek, maar ook gericht op ARBO en Veiligheid. Wij zijn officieel een onderdeel van het gerenommeerde veiligheidsinstuut. HER Opleidingen & Advies onderscheidt zich in de markt door een vernieuwende, concurrerende aanpak en het aanbod van korte competentie- en vooral praktijkgerichte cursussen, verzorgd door professionals uit de praktijk met meer dan 25 jaar trainingservaring. Ook het aanbod van de ARBO gerelateerde diensten zijn integraal onderdeel van onze dienstverlening.

Of het nu gaat om het heftruckcertificaat, het internationaal erkend certificaat medewerker logistiek, beroepschauffeur, de verplichte nascholing goederen- en personenvervoer, VCA of BHV: bij HER Opleidingen & Advies hebben we ruime ervaring met arbo– en veiligheidstrainingen, open opleidingen en advies- & maatwerktrainingen.

Onze adviseurs ondersteunen dáár waar nodig. Wij doen dit door het opzetten van RI&E of het maken van een verkeersplan.

Doelgroep
Bent u een bedrijf of uitzendbureau, dan hebben wij speciaal deze pagina voor uw geselecteerd, Ook voor particulieren hebben wij van HER Opleidingen voldoende informatie.

BedrijvenInformatie voor bedrijven.  ParticulierenInformatie voor particulieren. UitzendbureauInformatie voor het uitzendbureau Code 95Alle informatie over code95

Review en beoordelingen

Uw ervaring delen? Klik dan hier

Kijk voor meer informatie op onze website www.her-opleidingen.nl

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een training bij uw bedrijf in company te verzorgen.  Neem voor de mogelijkheden hiervoor contact met ons op via 033-450 6270 of info@her-opleidingen.nl

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven