De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

HER Opleidingen ontvangt certificaat '(voorlopig) Gecertificeerd Opleider Transport & Logistiek’

Nieuwe certificering maakt SOOB-subsidie toegankelijk voor haar cursisten!

HER Opleidingen & Advies BV voldoet aan de eisen die gesteld zijn aan de (voorlopige) certificering van Sectorinstituut Transport en Logistiek. Op grond daarvan heeft HER Opleidingen het certificaat ‘(Voorlopig) gecertificeerd opleider Transport & Logistiek’ in ontvangst mogen nemen.

HER Opleidingen ontvangt certificaat '(voorlopig) Gecertificeerd Opleider Transport & Logistiek’

HER Opleidingen ontvangt certificaat '(voorlopig) Gecertificeerd Opleider Transport & Logistiek’

 

 

Via www.soobsubsidiepunt.nl kunt u vanaf nu SOOB-subsidie aanvragen voor diverse opleidingen. Wij ondersteunen u graag bij het aanvragen en indien van het subsidiedossier!

Meer informatie over SOOB Subsidiepunt

De komende jaren zijn er in de sector Transport en Logistiek veel goed opgeleide medewerkers nodig. SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de branche, stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen door huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Dit doet SOOB door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt. Het Sectorinstituut Transport en Logistiek verzorgt de uitvoering van deze activiteiten.

Benieuwd bij welke opleidingen u in aanmerking kunt komen voor een subsidie? Download HIER de brochure van SOOB (versie 2017), aangeboden door Sectorinstituut Transport en Logistiek.

Heeft u een vraag of wilt u reageren?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven