De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

HER Opleidingen en Advies vergroot klanttevredenheid met oplossingen GPS-Buddy

Almere, juni 2017 – GPS-Buddy, trendsetter op het gebied van fleet- en assetmanagement, kondigt aan dat HER Opleidingen & Advies heeft gekozen voor de oplossingen van GPS-Buddy. Met deze systemen vergroot de specialist in ARBO & veiligheidstrainingen voor de logistieke sector haar klanttevredenheid. Omdat veel trainingen op locatie worden gegeven heeft HER de voertuigen van haar trainers voorzien van een GPS-Buddy voertuigvolgsysteem. Daardoor kunnen vragen van opdrachtgevers over de actuele locatie of over het tijdstip van arriveren van een trainer, snel en efficiënt beantwoord worden.

HER Opleidingen en Advies vergroot klanttevredenheid met oplossingen GPS-Buddy

HER Opleidingen en Advies vergroot klanttevredenheid met oplossingen GPS-Buddy

HER Opleidingen en Advies is al vier jaar op rij tot beste opleider van Nederland verkozen, de oplossingen van GPS-Buddy zijn een logische volgende stap in het verder perfectioneren van hun dienstverlening.

Jacqueline Ebbeling, directeur bij HER Opleidingen en Advies, licht toe: “Wij hebben een naam en reputatie hoog te houden als het gaat om de kwaliteit en de waardering van onze opleidingen. Tegelijkertijd zoeken we uiteraard ook steeds naar manieren waarop we onze algehele dienstverlening nog verder kunnen verbeteren. Wij geven veel trainingen op locatie, één van de aspecten die daarbij naar voren kwam was de wens om opdrachtgevers nog sneller van actuele informatie voorzien. Bijvoorbeeld of de trainer op tijd op zijn afspraak arriveert, of hoe lang het duurt voordat hij of zij op plek van bestemming is. Het voertuigvolgsysteem, in combinatie met actuele verkeersinformatie, geeft ons realtime inzicht waardoor we onze opdrachtgevers snel en correct kunnen informeren. Dit bespaart niet alleen veel tijd en telefoonverkeer, maar draagt ook aanzienlijk bij aan het vergroten van de klanttevredenheid.”

De implementatie heeft ook voor de interne bedrijfsprocessen een groot voordeel. Het voertuigvolgsysteem zorgt namelijk voor een nauwkeurige registratie van de afgelegde weg. Dit vereenvoudigt de urenregistratie aanzienlijk, aangezien zowel de rijtijden als het aantal gereden kilometers volledig inzichtelijk is. Het systeem voldoet bovendien aan het keurmerk ritregistratiesystemen, waardoor ook de administratieve druk sterk gereduceerd wordt.

Ook contact met gps buddy, kijk dan op: https://www.gps-buddy.com/

Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven