De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

HER Opleidingen bv vóór 6e keer uitgeroepen tot Beste van Nederland.

HER Opleidingen & Advies bv is voor het 6e jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland. Na 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 hebben wij het voor elkaar gekregen om wederom de beste te zijn in 2018. In de categorieën: Arbo & Veiligheid, Inkoop & Logistiek, Productie, Techniek & Bouw werd HER Opleidingen verkozen tot winnaar van Nederland.

HER Opleidingen bv vóór 6e keer uitgeroepen tot Beste van Nederland.

HER Opleidingen bv vóór 6e keer uitgeroepen tot Beste van Nederland.

Amersfoort- 14 december 2018

Op donderdagavond 13 december 2018 werden in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein voor de 6e jaar de awards uitgereikt voor ‘Beste Opleider van Nederland 2018`.  Opleidingsaanbieder Springest organiseerde deze verkiezing. In totaal hebben ruim 15.000 deelnemers bij ongeveer 6.184 verschillende opleiders, door middel van een review, laten weten wat ze van de verschillende opleidingen en trainers vonden. Springest heeft inmiddels meer dan 84.000 ervaringen verzameld van oud-cursisten van duizenden opleiders in Nederland in de afgelopen 6 jaar.

Ook voor stichting Edukans was dit een succes. Door elke Review wordt er €1,- geschonken waardoor kansarme kinderen in Afrika weer naar school kunnen en zijn er ruim 242.084 kinderen geholpen.

De winnaar van de Beste opleider wordt bepaald op basis van ontvangen reviews van cursisten. Tijdens onze trainingen hebben wij cursisten gevraagd hun ervaring te delen, daaruit mocht HER Opleidingen de hoogste score van alle opleiders ontvangen in de verschillende categorieën opleidingen. HER Opleidingen was genomineerd in drie categorieën opleidingen en is driemaal tot winnaar verkozen.

Directrice Jacqueline Ebbeling is trots op haar team. ‘”Wij hebben een hechte groep, en dit jaar is het wéér een waardevolle erkenning voor onze inzet in het afgelopen jaar. Ons streven was en is om de kwaliteit van onze trainingen hoog te houden en meer aandacht te krijgen voor de Veiligheid op de werkvloer. HER is overigens de enige opleider in Nederland die elk jaar vanaf 2013 als beste verkozen wordt. “Door onze snelle reacties, service, kwaliteiten maar voor professionele mensen kunnen wij continue blijven uitblinken.” Bovendien zijn wij binnen de logistiek, codepartner van Code Gezond en Veilig Magazijn. (www.cgvm.nl).

De cursisten van HER Opleidingen beoordeelde de trainingen in de categorie Arbo & Veiligheid met een gemiddeld cijfer van een 9,2. In de categorie Inkoop & Logistiek kreeg HER Opleidingen  een waardering met een gemiddeld cijfer van zelfs 9,4.  In de categorie Productie, Techniek en Bouw kreeg HER Opleidingen een waardering  van 9,3.

Wij willen alle cursisten en relaties die op ons hebben gestemd hartelijk bedanken en zijn uiteraard enorm trots op dit resultaat!

Beste opleiders in Arbo & Veiligheid

  1. HER Opleidingen & Advies bv
  2. Acaleph Opleiding, Training & Adviezen bv
  3. Preventief bv

Beste opleiders in Inkoop & Logistiek

  1. HER Opleidingen & Advies bv
  2. Blom Opleidingen

Beste opleiders in Productie, Techniek & Bouw

  1. HER Opleidingen & Advies bv
  2. ROVC Opleidingen
  3. NEN Trainingen

Om dit succes niet alleen te vieren, hebben wij besloten om tot februari 2019 verschillende acties te organiseren.

Kijk op onze website voor de acties die wij hebben.

 

 

Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven