De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Heftruckcursus SUEZ i.o.v. Itolang

Zaterdag 16 maart 2019 heeft HER Opleidingen de 1e heftruck training van 2 opleidingen verzorgd namens Itolang. Het is van belang conform wet- en regelgeving te voldoen en alleen deskundige werknemers te laten werken met een heftruck.

Heftruckcursus SUEZ i.o.v. Itolang

Heftruckcursus SUEZ i.o.v. Itolang

Na het leveren door Itolang van een nieuwe STILL RX-50-15 bij SUEZ Nederland te Zeewolde worden ook de werknemers deskundig getraind in het veilig werken o.b.v. de dagelijkse werkzaamheden.

Een uitgebreide theorie waarin, naast standaard elementen, ook ingespeeld wordt op persoonlijk verantwoordelijkheden en veiligheidsinzichten werd zeer positief ervaren. Tijdens de theorie kwamen enkele essentiële veiligheidspunten aan bod waaruit bleek dat er zaken niet goed waren geregeld binnen de organisatie. Juist door deze training zijn deze opgemerkt en worden ze gelijk opgepakt. Het veilig werken met de heftruck werd afgesloten met verschillende praktijkoefeningen waarin beheersing, draaimoment, stabiliteit en het werken met pallets/ladingen centraal stonden.

Alle deelnemers hadden een goede beheersing (1 persoon kreeg na de training nog extra begeleiding en aandacht aangezien hier iets meer voor nodig was) en zijn dus in staat veilige meters te kunnen maken.

Eén werknemer vond deze training zelfs uitgebreider dan zijn eerdere ervaringen en dat is dan erg goed om te horen over de inzet van onze trainer. Kortom het was een succesvolle training met een geweldig resultaat. Volgende week wordt de volgende training uitgevoerd.

 

Gefeliciteerd allemaal.

 

Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven