De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Examentraining VCA

Het is voor bedrijven die VCA gecertificeerd zijn, verplicht om medewerkers in voldoende mate te scholen en in het bezit te laten zijn van een geldig VCA diploma.
Er zijn twee mogelijkheden. Met het Basis Veiligheid VCA diploma (B VCA) laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is in de VCA. U geeft daarmee dus aan, dat u veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen.

Indien u een leidinggevende functie heeft, dan dient u het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL -VCA) te hebben. Daarmee geeft aan dat u zelf veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van u en de medewerkers waaraan u leiding geeft.

Examentraining VCA

Basis VCA of VOL VCA Examen trainingen

Wilt u alleen een examentraining doen en aansluitend examen, dat kan. Voor slechts, € 99,00 per persoon kan iedereen op bepaalde dagen vanaf 12:00 of 15:00 uur zich toevoegen.

Examentijd: 16:00 uur of 19:00 uur

In overleg kan elke week op een van de locatie van HER in NL een examentraining georganiseerd worden. Onder begeleiding van een erkende VCA Docent kan men vragen stellen en doorlopend proefexamens maken om zich zodoende optimaal voor te bereiden op het examen.

De kosten bedragen voor een examentraining slecht: € 99,00

Bij de prijs is het VCA examen inbegrepen. Dit betreft alleen een nederlands examen, voor buitenlandse examens geldt een toeslag.

Heeft u personeel dat getraind moet worden, neem dan contact op met ons cursussecretariaat voor meer informatie.

“Onze examentraining is een uitstekend instrument voor personen die een zelfstudie of online cursus VCA hebben gevolgd.”

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven