De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Basisopleiding logistiek medewerker (2 dagen)

12 december @ 08:00 - 13 december @ 16:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 7 maart 2019 at 08:00

One event on 6 juni 2019 at 08:00

One event on 18 september 2019 at 08:00

One event on 12 december 2019 at 08:00

€295

In een magazijn vindt het logistieke proces van ontvangst, opslag en uitlevering plaats. Er komen goederen binnen die tijdelijk opgeslagen worden en vervolgens naar klanten uitgeleverd moeten worden. Een logistiek medewerker verricht werkzaamheden op het gebied van goedereninslag, -opslag, -overslag en -uitslag. Daarbij zijn snelheid, efficiency, kostenbewustzijn, nauwkeurig en zorgvuldig werken van groot belang.

De manier waarop de logistiek medewerker de werkzaamheden uitvoert, worden gewaardeerd door iedereen die met het magazijn te maken heeft. Tegenwoordig worden steeds meer handelingen gemechaniseerd en geautomatiseerd, dat wil zeggen uitgevoerd met behulp van interne transportmiddelen of met behulp van een geautomatiseerd systeem. Een logistiek medewerker heeft kennis en inzicht nodig om op een verantwoorde manier met deze hulpmiddelen om te gaan. Kennis van en inzicht in het logistieke proces in het magazijn zal uiteindelijk tot minder fouten leiden.

Ontvangst en opslag
Voordat de goederen in opslag liggen, wordt een aantal handelingen verricht. U krijgt inzicht in het lossen, de controle, de etikettering en het sorteren. Daarna worden de goederen opgeslagen.

Magazijnbeheer
Hierbij aandacht voor diverse opslagen verzamelsystemen. De indeling van het magazijn is bepalend, samen met de interne transportmiddelen. Dit geheel wordt ondersteund door onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden.

Orderproductie en interne expeditie
De goederen bevinden zich in het magazijn. De afnemer plaatst een order. Deze order wordt in productie genomen en de goederen worden aan de afnemer geleverd. Met aandacht voor de administratieve verwerking, de orderverzameling en de afronding. U leert de meest effectieve aanpak!

Voorraadbeheer & wet- en regelgeving
De voorraden worden beheerd en waar nodig aangevuld. Hiervoor bestaan voorraad- en bestelsystemen die worden behandeld in deze cursus. Ook aandacht voor inventarisatie methodes. Tot slot worden de wetten en regels behandeld die samenhangen met werkzaamheden in de logistiek.

Werken in de logistiek
Alles over transport- en opslagmiddelen, milieubesparende maatregelen, communicatie, derving, automatisering enzovoort.

Personen die een complete opleidingen wensen incl. Pallettruck, Heftruck en reachtruck kiezen een +opleiding (€ 495,00). Duur hiervan bedraagt: 4 tot 5 dagen.

Inschrijven

Online Inschrijven

  • Dit is de startdatum van de opleiding
  • Dit is de einddatum van de opleiding
  • Vul hier de naam van het contactpersoon in
  • Voorletter(s)AchternaamGeb. datumGeb. plaatsE-mailGSM 
  • Heeft u bijzondere wensen of opmerkingen tbv de cursus, vul deze dan hieronder in.

Gegevens

Begin:
12 december @ 08:00
Einde:
13 december @ 16:00
Kosten:
€295
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

HER Opleidingen & Advies bv
Telefoon:
033-4506270
E-mail:
info@her-opleidingen.nl
Website:
www.her-opleidingen.nl

Locatie

HER Opleidingen: Amersfoort
Modemweg 17
Amersfoort,3821BS
+ Google Maps
Telefoon:
033-4506270
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven