De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Een nieuw cursussysteem - wat gaat u hiervan merken?

HER Opleidingen blijft zich ontwikkelen, ook op organisatorisch gebied. Per 1 januari 2018 zijn we achter de schermen over gegaan op een nieuw computersysteem waarmee al onze bedrijfsprocessen nóg efficiënter worden ingericht.

Een nieuw cursussysteem - wat gaat u hiervan merken?

Een nieuw cursussysteem - wat gaat u hiervan merken?

Wat gaat u van ons nieuwe systeem merken – gebruik maken van het nieuwe portaal wordt wel heel handig!

In ons nieuwe klantenportaal heeft u een overzicht van al uw medewerkers, de status van hun certificaten en alle cursusinschrijvingen. Hiernaast kunt u heel eenvoudig nieuwe medewerkers toevoegen en medewerkers inschrijven voor een cursus, voor zowel Incompany- als open opleidingen.

 

In ons nieuwe cursistenportaal hebben cursisten een overzicht van al uw cursusinschrijvingen en de status van uw certificaten. U kunt ook heel eenvoudig uw openstaande evaluaties invullen.

Met de nieuwe portalen zijn we voorbereid op ontwikkelingen in de toekomst, we kunnen u de komende tijd nog meer mogelijkheden en inzichten gaan bieden. Wij houden u op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.

Nieuwe login voor ons portaal
U kunt bij ons logincodes opvragen waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Vanaf dan logt u in op het portaal met uw e-mailadres en uw zelfgekozen wachtwoord. Wij hebben geen inzicht in uw inloggegevens, indien u uw wachtwoord vergeten bent kunt u deze eenvoudig aanvragen middels een link in het nieuwe portaal.
Het adres om in te loggen is: https://her-opleidingen.nl/klantportal/

Cursusinschrijvingen per e-mail bevestigen
Vanaf 1 januari zullen wij u vragen cursusinschrijvingen per e-mail te bevestigen, u weet hierdoor altijd zeker wanneer welke medewerker een cursus volgt. Na een klik op de bevestigingslink in de e-mail is de cursusinschrijving definitief.

Compleet en overzichtelijk
Alle uitgebrachte offerte, facturen en bijkomende uitnodigingen zijn volledig zichtbaar in het portaal.

Mogelijkheid tot foutjes
Door de overgang naar het nieuwe computersysteem is het mogelijk dat u bepaalde informatie zoals uitnodigingen of facturen dubbel ontvangt. Onze excuses voor dit eventuele ongemak. Er zullen in het begin mogelijk enkele foutjes in het systeem zitten waarbij wij hard werken om alles te verbeteren. Het kan dus zo zijn dat ook verzonden mailtjes in de spam box terecht komen, of dat zelfs mails niet aankomen. Samen met Afas werken wij hard om alles goed te laten verlopen.

Heeft u vragen? U kunt altijd contact opnemen per e-mail of via 033 450 6270.

Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven