De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Voordelen bij HER Opleidingen voor een Uitzendbureau

Elke werkgever wilt het beste voor zijn personeel en daarom bied hij hen de mogelijkheden deskundigheid bij te brengen, ook uitzendbureaus. Goed opgeleide medewerkers werken in het algemeen ook veiliger. Echter is het vanuit de arbo-wetgeving verplicht medewerkers een gedegen training te geven. Speciaal voor uitzendbureau`s hebben wij vele voordelen.

uitzendbureau

Dagelijks worden op onze trainingslocatie tal van verschillende opleidingen verzorgd. Dit zijn dus ook opleidingen waarbij het gaat om 1 of 2 personen tot grote groepen gaat. Opleidingen tbv BHV (Bedrijfshulpverlening) of VCA (VGM Checklist Aannemers) worden dan ook in groepsverband tot een maximum groepsgroote van 12/15 personen verzorgd. Moeten de werknemers gebruik maken van een Heftruck, Reachtruck of Hoogwerker, dan verzorgen zijn deze op de volgende manieren;

Heeft de deelnemer geen ervaring in het bedienen van een arbeidsmiddel, dan kan deze ideaal terecht op onze locatie waar deze onder begeleiding van een ervaren en deskundige instructeur getraind word. Niet zomaar als bij andere, maar echte diepgang waarbij alle tijd genomen word om uw werknemers echt deskundig te maken en te worden gecertificeerd zoals de wetgeving en inspectie SZW verlangd.

  • 1-daagse trainingen zijn voornamelijk bestemd voor personen die ervaring hebben maar niet in het bezit zijn van een certificaat of waarvan het certificaat is verlopen.
  • 2-daagse trainingen zijn voor personen die enige ervaring hebben in een het werken met een arbeidsmiddel en beschikken over een voertuigbeheersing.
  • 3-daagse trainingen worden verzorgd aan personen die geen ervaring hebben en als heftruckchauffeur willen werken.
  • Competentietoetsen worden uitgevoerd als en deelnemer aantoonbaar ervaren is en waarbij het certificaat is verlopen of dreigt te verlopen. De duur hiervan bedraagt gemiddeld 1 uur per persoon.

Als uitzendbureau wilt u een kandidaat graag goede (groei)mogelijkheden bieden. Hierbij heeft u aan HER Opleidingen niet alleen een goede partner, maar ook voor onze logistieke adviezen. Wij zijn van mening dat wij de deelnemers nog meer deskundigheid bieden en hiermee de positie van de heftruckchauffeur te vergroten. Dit realiseren wij door het bieden van kwalitatieve opleidingen, verzorgd door zeer vakbekwame instructeurs die dan precies weten hoe een cursist nog deskundiger wordt dan hij nu al is.

Met de officiële erkenning op zak, bewijzen wij keer op keer dat we niet voor niets de beste zijn. Naast het feit dat we precies weten wat er op een werkvloer zich afspeelt, willen wij dat elke cursist zich een HERman waant. Door onze aanpak kijken we werkelijk verder dan zomaar opleiden. Wij zorgen ervoor dat een cursist deskundig wordt in zijn werk en werkomgeving.

Bij HER Opleidingen & Advies bv weten we immers 1 ding zeker. Uw kandidaat is ons visitekaartje.

Mede door onze inzet is het zelfs mogelijk om op het bedrijf van de uitzendkracht de opleiding te doen. Zelfs als het maar om 1 of 2 personen gaat. dit noemen wij service.

Geldig certificaat! en waarop moet je nou letten?
Er worden in Nederland vele soorten trainingen verzorgd en veelal zullen de bedrijven hun uiterste best doen om deelnemers te certificeren. Maar waarop moet u nou letten als uitzendbureau?

Allereerst is het de wetgeving die voorschrijft aan welke criteria een persoon moet voldoen wanneer hij moet werken met een arbeidsmiddel. In het ARBO-besluit staat dan ook vermeld: Een gebruiker van een mobiel arbeidsmiddel met eigen aandrijving dient te beschikken over een specifieke deskundigheid. (Art.7.17c lid 1 van het Arbobesluit)

Het overtreden hiervan kan worden aangeduid als een W.E.D. (Wet Economische Delicten)

 

 

HER Opleidingen & Advies bv is het enige instituut in Nederland dat meerdere heftruckcertificaten heeft. Hierdoor heeft uw kandidaat het enige echte heftruckcertificaat van Nederland en voldoet hiermee volledig aan de Nederlandse wetgeving.Wanneer er op een huidig certificaat van een willekeurig opleider geen specifieke omschrijving staat vermeld, dan kan dit bij een ongevalsonderzoek leiden tot ernstige financiële problemen. Ook de Arbeidsinspectie kan obv de ARBO-Besluit overgaan tot stilleggen van de arbeidsproductie.

Dag voor de intercedent, toolbox: Intern Transport

Elke dag worden mensen aan het werk gezet door een uitzendbureau? Vaak weten we niet op basis van welke criteria we een heftruckchauffeur moeten koppelen. Hiervoor hebben wij een Toolbox.

Via een ochtend of een middag maken uw medewerkers kennis met de wereld van de Interne Logistiek. Risico, verantwoordelijkheden en het herkennen van een goede heftruck chauffeur zijn slechts enkele speerpunten. Na de theorie worden de intercedenten uitgenodigd plaats te nemen achter het stuur om zelf te ervaren wat dit werk inhoud. Door deze korte maar uitgebreide bijeenkomst worden de intercedente meer bekwaam in het correct selecteren van de juiste man op de juiste plaats. Ook uw opdrachtgever zal dit bevestigen.
Meer informatie:
Wilt u meer informatie over de tariefstelling voor een uitzendbureau of heeft u vragen over de Toolbox, dan kunt u een mail sturen naar: info@her-opleidingen.nl of bellen met ons kantoor op: 033-4506270
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven