De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Particulieren

Ook voor particulieren hebben wij vele mogelijkheden. Niet alleen voor bedrijven verzorgen wij opleidingen, ook krijgen wij geregeld de vraag of ook deze doelgroep kan deelnemen. Antwoord hierop is: Ja, dat doen wij.

Door aansluiting op een van onze open inschrijvingen kan een particulier een officieel en erkend certificaat bemachtigen.

Wat houd een training in?

Wij verwachten onze deelnemers om 08:00 aanwezig te zijn. Een van onze trainers heet u dan ook van harte welkom op uw cursusdag.

De dag zal als volgt ingedeeld worden:

Eendaagse cursus

08:00 – 10:00 uur Theorie
10:00 – 10:15 uur Pauze
10:15 – 12:00 uur Theorie
12:00 – 12:30 uur Lunch
12:30 – 14:00 uur Praktijk
14:00 – 14:15 uur Pauze
14:15 – 15:30 uur Praktijk
15:30 – 16:00 uur Examen

Bij een 2,3 of 4 daagse cursus zullen de extra dagen bestaan uit praktijk trainingen.

Onze instructeurs nemen de tijd voor jouw cursus en het is dan ook onze taak jou niet alleen te leren rijden zoals andere opleiders dit alleen doen, maar wij gaan onze deelnemers dan ook werkelijk deskundig maken. Dat betekend dus meer dan de gemiddelde Nederlandse heftruckchauffeur. Zo leer je dus niet alleen beheersing te krijgen over het arbeidsmiddel, maar ook verder te kijken naar veilige en onveilige situaties. Hiermee wordt je dan automatisch HERman. En wie wil er nou geen HERman worden?

Onze heftruck locatie laat zien wat er allemaal met een vorkheftruck kan wat betreft veilig werken en wat er allemaal bij komt kijken. Hierdoor krijg je meer ervaring en inzicht hetgeen je in de werkelijk praktijk ten goede komt. Je wordt dus deskundiger in alle facetten.

Ervaren trainers

Het vak verbeteren kunnen we niet zonder goede instructeurs. Onze opleidingen worden daarom gegeven door zeer ervaren en vakbekwame instructeurs. Zij leren je hoe jij je heftruck eigen maakt, waardoor je snel en efficiënt orders kunt pikken. Daarnaast leren zij je hoe de heftruck precies werkt en zorgen ze voor een goede informele sfeer tijdens de opleiding.

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Het HER Heftruck certificaat is de enige echte en geldige in Nederland die werkelijk voldoet aan de gestelde eisen van de ARBO wet. De wetgeving zegt dan ook dat elke gebruiker moet beschikken over een specifieke deskundigheid en dit leer je alleen bij HER Opleidingen & Advies bv.

Zo hebben wij heftruck certificaten voor de volgende categorieën;

T4 – Vorkheftruck tot 3500 kg hefvermogen
T8 – Vorkheftruck tot 10.000 kg hefvermogen
T8.1 – Vorkheftruck groter dan 10.000 kg hefvermogen
T8.2 – Vorkheftruck met speciale voorzetapparaturen.

LET OP! MMBS voertuigen breder dan 130 cm mogen alleen bedient worden als men ook beschikt over een T-rijbewijs.

WAT VOOR EEN HEFTRUCKCHAUFFEUR BEN JIJ?

Heb je nog niet eerder op een heftruck of reachtruck gereden maar wil je dit wel graag gaan doen? Met het certificaat van HER Opleidingen vergroot je kansen op de arbeidsmarkt, onze certificaten worden dan ook door het bedrijfsleven geaccepteerd. Onze instructeurs leren je hoe je veilig een vorkheftruck bestuurt en volledig onder controle houdt, bovendien leren we je ook efficiënt en schadevrij te rijden en leren we je hoe je in de basis een vorkheftruck moet onderhouden en controleren.

Heb je al enige ervaring gedaan op een vorkheftruck of reachtruck maar nog niet je certificaat behaald of juist wel maar is je certificaat jaren geleden verlopen? Dan ben je bij ons een ervaren bestuurder. Je weet al hoe je een vorkheftruck bestuurt maar weet je ook hoe je efficiënt kunt rijden en werken in palletstellingen? Schrijf je dan in voor een 2 daagse vorkheftruck cursus.

Professioneel Chauffeur

Bestuur je dagelijks een vorkheftruck of reachtruck en doe je dit al jaren? Dan ben je een echte pro maar bestuur je de vorkheftruck al jaren op dezelfde manier? Dan kan het zijn dat wij bij een herhalingscursus jou toch nog wat kunnen leren. Hoe zou het zijn om nog efficiënter te rijden? Een pro wordt je niet zo maar en om een pro te blijven zijn herhalingscursussen nodig. Kies dan voor een 1 daagse heftruck cursus of misschien is dan een competentie toets de betere keuze. Hier ga je in 1 uur onder begeleiding getoetst worden op je vaardigheden.

Hulp bij uw keuze van soort heftruck- of reachtruckopleiding

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven