De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Bedrijven

Open inschrijving of toch een in-company.

Elke werkgever wilt het beste voor zijn personeel en daarom bied hij hen de mogelijkheden deskundigheid bij te brengen. Goed opgeleide medewerkers werken in het algemeen ook veiliger. Echter is het vanuit de arbo-wetgeving verplicht medewerkers een gedegen instructie te geven.

Wanneer kiest u voor een open-inschrijving of opleiding op uw eigen locatie?

Dagelijks worden op onze trainingslocatie tal van verschillende opleidingen verzorgd. Dit zijn opleidingen waarbij het voornamelijk om 1 of 2 personen gaat. Opleidingen tbv BHV (Bedrijfshulpverlening) of VCA (VGM Checklist Aannemers) worden dan ook in groepsverband tot een maximum groepsgroote van 12/15 personen verzorgd. Moeten de werknemers gebruik maken van een Heftruck, Reachtruck of Hoogwerker, dan verzorgen zijn deze op de volgende manieren;

Heeft de deelnemer geen ervaring in het bedienen van een arbeidsmiddel, dan kan deze ideaal terecht op onze locatiem waar deze onder begeleiding van een ervaren en deskundige instructeur getraind word.

  • 1-daagse trainingen zijn voornamelijk bestemd voor personen die ervaring hebben maar niet in het bezit zijn van een certificaat of waarvan het certificaat is verlopen.
  • 2-daagse trainingen zijn voor personen die enige ervaring hebben in een het werken met een arbeidsmiddel en beschikken over een voertuigbeheersing.
  • 3-daagse trainingen worden verzorgd aan personen die geen ervaring hebben en als heftruckchauffeur willen werken.

Ons advies:

Het advies dat wij geven aan bedrijven is het trainen op eigen locatie, dit noemen wij een In-company training. Mede doordat onze instructeur het bedrijf tips en adviezen kan geven betreffende bepaalde werkmethode of inrichting. Tevens zullen de cursisten getraind worden zoals dat in de arbowetgeving omschreven wordt.

De werkgever moet erop toezien dat werknemers die een mobiel arbeidsmiddelen gebruiken, beschikken over een specifieke deskundigheid.

Heftruck chauffeur

Een bijkomend voordeel is dat er altijd sprake is van maatwerk. De theorie zal toegespitst worden op de huidige werkzaamheden alsmede de praktijk. Door te werken met eigen materialen en arbeidsmiddelen zal door onze instructeurs de juiste begeleiding verzorgd worden. De deelnemers hoeven niet naar een andere locatie en hierdoor besparen we weer op de reiskosten. De in-company opleidingen worden door HER Opleidingen & Advies bv al verzorgd vanaf 3 personen.

De cursusduur is als volgt opgebouwd:

 Aantal theorie/praktijk Prijs
1 – 2 personen 2 uur + 2 uur € 495,00
3 – 4 personen 2 uur + 3 uur € 595,00
5 – 6 personen 2 uur + 4 uur € 695,00
7 – 8 personen 3 uur + 5 uur € 795,00

Reiskosten 0,45 ct/km plus

Meer informatie? 
Om uw personeel te trainen binnen uw organisatie is het soms van belang meer te weten. Door ons te juiste informatie te geven over de arbeidsmiddelen, hulpmiddelen en eventuele lading, kan onze instructeur de lessen op maat maken.

Meer informatie ontvangen?

Wenst u meer informatie, vul dan onderstaande formulier in en laat ons contact met u opnemen.
  • Geef hier uw vaste telefoonnummer in.
  • Geef hier uw mobiele telefoonnummer in.
    Vul hier uw keuze van informatie in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven