De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Dode bij ongeluk met heftruck bij opbouw Winter Efteling

KAATSHEUVEL – Bij de opbouw van het IJspaleis in De Efteling is dinsdagmiddag een man om het leven gekomen. Het gaat om een medewerker die extern werd ingehuurd. Volgens de politie betreft het een ‘ongeluk met een heftruck’, maar wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

Dode bij ongeluk met heftruck bij opbouw Winter Efteling

Dode bij ongeluk met heftruck bij opbouw Winter Efteling

041016til

Het bedrijfsongeval gebeurde op de Speelweide, waar op dit moment een tent (‘Het IJspaleis’) wordt opgebouwd voor de Winter Efteling. De man raakte in eerste instantie zwaargewond en is nog gereanimeerd door hulpverleners, maar dat mocht niet baten.

Afgesloten bouwterrein
Het ongeval deed zich voor op een afgesloten bouwterrein. Volgens de politie hebben bezoekers van De Efteling het ongeluk daardoor niet zien gebeuren.

041016plaetje

Wel zijn hulpdiensten ter plekke geweest, dat was wel zichtbaar voor de bezoekers. Er landde een traumahelikopter op de parkeerplaats van het park. Ook kwamen er twee ambulances op het ongeval af.

‘Verschrikkelijk’
In een reactie laat het pretpark weten het verschrikkelijk te vinden dat het ongeval heeft plaatsgevonden.

“Onze gedachten gaan uit naar de familie van de man en collega’s van het bedrijf waar deze persoon werkzaam was. Op dit moment richten wij al onze aandacht op de nazorg van de mensen ter plaatse”, aldus De Efteling.

bron: omroepbrabant.nl

Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven