De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

De risico's van 2e hands magazijnstellingen en advies over alternatieven

Tweedehands palletstellingen zijn nog steeds een populaire aankoop, maar naar onze ervaring kan het duurder (en potentieel gevaarlijk) zijn voor uw bedrijf dan het kopen van nieuwe stellingen. Tweedehands palletstellingen kunnen zelfs duurder blijken te zijn dan onze nieuwe palletstellingen.

De risico's van 2e hands magazijnstellingen en advies over alternatieven

De risico's van 2e hands magazijnstellingen en advies over alternatieven

Dus waarom zijn tweedehands stellingen zo aantrekkelijk? Wat moet u weten om er zeker van te zijn dat u de veiligst mogelijke stelling voor uw bedrijf krijgt? Hier is ons advies – gebaseerd op jarenlange ervaring in het keuren en beoordelen van opslagoplossingen.

WAAR U OP MOET LETTEN ALVORENS GEBRUIKTE MAGAZIJNREKKEN TE KOPEN
ZIJN DE STRALEN BESCHADIGD?
Tweedehands palletstellingen kunnen veel defecten verbergen. Alle stellingbalken zullen in de loop van de tijd een beetje doorbuigen, maar als u tweedehands stellingen koopt, weet u niet echt aan welke spanningen en spanningen de balken zijn blootgesteld of hoe ze zijn opgeslagen.

CONTROLEER OP DEFECT LASSEN
Bij het kopen van gebruikte stellingen kan het zijn dat balken slecht zijn gelast als ze beschadigd of gewijzigd zijn. Een likje nieuwe verf kan roest en scheuren in balken en frames van palletstellingen verdoezelen. Dit kan de integriteit van de hele stellinginstallatie in gevaar brengen.

CONTROLEER VOOR INFORMATIE OVER HET LAADGEWICHT
Als u gebruikte stellingen koopt, hoe weet u dan of dit de taak is die u nodig heeft? Vaak kan er niet nauwkeurig op worden vertrouwd op oude stellingladingen, wat op zijn best resulteert in onstabiele constructies of het potentieel voor iets veel gevaarlijkers.  HER opleidingen biedt veiligheidsinspecties voor stellingen om zichtbare schade op te sporen en van daaruit aanbevelingen voor verbeteringen te doen.

KOMT ER MET EEN GARANTIE BIJ
Tweedehands palletstellingen kunnen al dan niet met een beperkte garantie worden geleverd. Als het beschadigd raakt of defect raakt, moet u mogelijk meer geld uitgeven aan dure reparaties. We raden aan om altijd nieuwe magazijnstellingen te kopen om te voorkomen dat u in deze val loopt.

KRIJGT U KLANTENSERVICE?
Wanneer u gebruikte stellingen koopt, kan het erg moeilijk zijn om vervangende onderdelen te krijgen. Bij HER bieden we een onderhoudsdienst aan, dus in het geval dat uw magazijnstellingsysteem beschadigd raakt, heeft u de zekerheid dat het probleem snel kan worden verholpen.

We zijn hier om u te adviseren over alle aspecten van magazijnstellingen, zodat u uw bedrijf kunt blijven runnen. Door nieuwe aan te schaffen, weet u zeker dat uw magazijnstelling voldoet aan alle actuele veiligheidsvoorschriften.

Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven