De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Toets besloten terrein

De toets besloten terrein is één onderdeel van de deel toetsen voor de vakbekwaamheid. De toets besloten terrein wordt op een afgesloten terrein van onze verkeersschool  gehouden. Tijdens deze toets moet je de beheersing van het voertuig laten zien. Dit gebeurt doormiddel van achteruit en vooruit te manoeuvreren door scenario’s die met behulp van pylonen en stokken zijn uitgezet. De scenario’s zijn naar het CBR/CCV examenhuis voorschrift uitgezet.
Voor scenario voorbeelden kan je kijken op: www.cbr.nl

Voor de toets besloten terrein moet je 14 scenario’s beheersen. In de 14 scenario’s wordt er onderscheid gemaakt in de A variant (links) en de B variant (rechts). Tijdens de toets worden er 7 scenario’s getoetst, hiervoor heb je 30 minuten de tijd.
Tijdens de toets besloten terrein moet je alle 7 scenario’s uitvoeren binnen de aangegeven tijd. Als blijkt dat je niet binnen de tijd klaar bent of je hebt pylonen of stoken geraakt dan ben je gezakt voor de toets besloten terrein. Uiteraard bieden wij genoeg opleidingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat je voor deze toets in één keer slaagt.

Soorten opleiding:

Programma één dagdeel (4uur):

– 4 uur training
– certificering kosten examen

Programma dagopleiding (8uur):

– 8 uur training
– certificering kosten examen

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven