De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Cursusoverzicht

HER Opleidingen & Advies bied dagelijks verschillende trainingen en opleidingen aan. Door geheel Nederland zijn docenten actief in het scholen en informeren van medewerkers en/of particulieren. Graag bieden wij u een compleet aanbod op het gebied van ARBO, transport, Logistiek en Veiligheid. Wie aan de slag wil als heftruckchauffeur moet beschikken over een heftruckcertificaat. Vrijwel alle werkgevers verlangen van hun chauffeurs dat ze een heftruck cursus hebben gevolgd en succesvol hebben afgesloten. Tijdens een heftruck cursus leren bestuurders minder schade te veroorzaken en veiliger en efficiënter te werken.

Cursusoverzicht

Dit voorkomt veel (ernstige) ongelukken. Naast onze veelzijdige logistieke opleidingen, bied HER een groot aanbod transport en veiligheidstrainingen aan. Het volgen van een heftruck opleiding heeft voordelen voor zowel werkgevers als werknemers. Chauffeurs met een heftruckcertificaat profiteren van een betere inzetbaarheid. Werkgevers met gecertificeerde heftruck bestuurders weten zeker dat ze voldoen aan alle eisen die de Arbo-wet en verzekeraars stellen. Het slagingspercentage van deelnemers aan onze heftruck cursus is ruim 98%! Daarbij wilt u toch ook deskundigheid op de werkvloer?

Kies daarom voor een heftruck opleiding door de professionele docenten. Hieronder vind u een compleet aanbod opleidingen die door HER Opleidingen & Advies aangeboden worden.

Heftruck Opleidingen

Reachtruck Opleidingen

Heftruck/Reachtruck opleidingen

Intern Transport opleidingen

Combinatie opleidingen

Logistiek medewerker opleidingen

Veilig Hijsen / VVL opleidingen

Overige veiligheidsopleidingen

BHV Opleidingen

VCA Opleidingen

Laagspanningsopleidingen

Gevaarlijke Stoffen opleidingen

SOG opleidingen (Hoog Risico) VCA

Keurmeester Opleidingen

Transport Opleidingen

Steigerbouw opleidingen

Asbest Trainingen

Overige Trainingen

  • Ergonomie op de werkplek
  • Omgaan met Agressie (1 dag)

Nascholing Code 95 praktijk

Nascholing Code 95 theorie

Wanneer u meer informatie wenst te ontvangen betreffende deze opleidingen, neem dan contact op met ons kantoor te Amersfoort: Telefoonnummer: 033 450 6270 of mail naar: info@her.rvtest.nl

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven