De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Cursus terminal trekker bij Interface Scherpenzeel

Op 15 december heeft HER Opleidingen de cursus ‘Veilig werken met de terminaltrekker’ bij Interface bv op locatie verzorgd. In totaal hebben 7 medewerkers van Interface alle cursusonderdelen rondom het veilig gebruik van de terminaltrekker gekregen. Gedurende de dag van 08:00 uur tot 16:00 uur hebben medewerkers instructies gehad over hoe men opleggers of trailers moeten verplaatsen. Nadat de vijf ervaren medewerkers het praktijkexamen gedaan hadden was het voor de twee nieuwe medewerkers om de praktijk cursus te volgen en weten ze precies hoe er veilig gewerkt moet worden met een terminaltrekker.

 

Cursus terminal trekker bij Interface Scherpenzeel

Cursus terminal trekker bij Interface Scherpenzeel

De cursus ‘Veilig werken met de terminaltrekker’ bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. In de theoriegedeelte komen onderwerpen als: ARBO, Voertuigkennis, Gevaren en Risico`s, Basiskennis, Techniek en Veiligheid aan bod. Met het praktijkgedeelte krijgt de cursist gevoel bij het besturen van een terminaltrekker omdat de cursus zich hierin meer richt op: Controle, Besturing, Veiligheid, Onderhoud maar ook speciaal achteruit rijden op positie en aan het laadperron zetten.

Deze terminal trekker cursus is gericht op chauffeurs, warehouse-, magazijn- en expeditiemedewerkers die werkzaamheden uitvoeren met een terminaltrekker. Alle cursisten van de cursus krijgen na het behalen van de toets en praktijkbeoordeling een certificaat als bewijs van deelname (vijf jaar geldig).

De terminal trekker is een oude vrachtwagen welke volledig is aangepast.

 

 

Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven