De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Cursus in 3,5 uur

Meer en meer komt het voor dat werknemers opnieuw getraind moeten worden omdat hun certificaat verloopt of is verlopen. Veel van deze werknemers werken geregeld met arbeidsmiddelen waarbij de wetgeving vereist dat men beschikt over een actuele deskundigheid. Daar om het uitvoeren van een cursus noodzakelijk om deze deskundigheid op peil te houden, maar welke cursus kiest u nou eigenlijk?

Geen ervaring
Heeft u absoluut geen ervaring in het bedienen en gebruiken van een intern transportmiddel, dan adviseren wij minimaal een 2-daagse cursus. Heeft men ook geen rijbewijs, dan doet men er goed aan om voor een 3-daagse cursus in te schrijven. Hiermee behaalt de werknemers niet alleen meer rij-uren, maar voelt zich uiteindelijk ook zekerder tijden het werkproces.

Wel ervaring, maar geen certificaat
Natuurlijk komt het nog steeds voor dat er werknemers “illegaal” werken op arbeidsmiddelen en hiervoor geen training hebben gehad. Dit betekend dat men vaak niet de ins- en outs kent waarbij de risico`s aanwezig zijn. Daarom adviseren wij deze doelgroep juist een 1 daagse training waarbij meer theorie wordt gegeven en de praktijk als ondersteuning dient.

Verlopen certificaat, herhalen in 1 uur of 3, 5 uur
Als laatste hebben we de doelgroep die in het verleden getraind en gecertificeerd zijn en waarbij geldigheid van het certificaat is verlopen of gaat verlopen. Speciaal hiervoor hebben wij de competentie toetsingen en de verkorte cursussen.

Heeft u of uw werknemers zeer veel ervaring in het bedienen van het intern transportmiddel? Dan kunnen wij bij het dagelijks gebruik de competentie toetsing adviseren. In slechts 1 uur wordt dan de toets en praktijk examen afgenomen en verlengt men hiermee het certificaat met 5 jaar. klik hier voor competentietoetsingen.

Maakt u minder gebruik van een intern transportmiddel maar heeft wel ervaring en u wilt extra ondersteuning t.b.v. de praktijk dan is de verkorte cursus van 3,5 uur de meest ideale manier om uw certificaat te verlengen. Deelnemers starten dan met een aanvangstoets waarna men onder begeleiding van een professionele instructeur diversen praktijk opdracht zal uitvoeren. Het maximale aantal deelnemers tijdens deze verkorte cursus is 4 personen.

Soorten verkorte cursussen
Wij bieden momenteel de volgende verkorte trainingen aan:

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven