De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Cursus bij Anton

Op zaterdag 23 februari 2019 hebben Oscar, Rene en Wim een uitgebreide cursus Heftruck en Hoogwerker verzorgd bij Anton groep te Obdam. De cursus werd volledig verzorgd op het eigen bedrijf met uitstekende resultaten.

Cursus bij Anton

Cursus bij Anton

De Anton Groep is een jong, energiek en zeer vakbekwaam bedrijf dat bouwt aan de toekomst van Europa. Onze 8 werkmaatschappijen bieden innovatieve oplossingen voor de staal- en betonbouw, industriële installaties, rail & infra en de luchthavens. Uitgangspunt daarbij is het bieden van de hoogste kwaliteit, constant en op elk niveau. Een belofte die wij kunnen waarmaken door ondernemerschap, flexibiliteit, innovatiekracht en het werken met echte vakmensen.

Om 08:00 werd de training gestart met een uitgebreide theorie waarin werknemers zijn bijgeschoold ten behoeve van de gevaren en risico’s die bij het werken met de heftruck en hoogwerker komen kijken.

Na de theorie en 2 schalen met heerlijke broodjes was het tijd voor de praktijk en de 16 deelnemers in totaal, 12 personen herhaling, werden verdeeld over 2 groepen die tijdens de praktijk diversen opdrachten moesten uitvoeren onder begeleiding van de instructeur.

16:00 uur was het moment waarop alle resultaten bekend werden gemaakt. Op enkele op- en aanmerkingen na was het iedereen gelukt om het certificaat te behalen. Namens HER Opleidingen iedereen van harte gefeliciteerd.

Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven