De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Controle op je Code95 uren

Het is voor werkgevers en chauffeurs in de sector Beroepsgoederenvervoer en in het eigen vervoer van cruciaal belang om een overzicht te hebben van nascholingsuren die door de chauffeur gevolgd zijn. Immers, elke chauffeur dient, om zijn beroep uit te kunnen blijven oefenen, tijdig Code 95 op het rijbewijs te hebben en te behouden.

Hieronder vind u enige informatie tot het controleren van uw nascholingsuren.

Wanneer je een officiële Code 95 cursus hebt gevolgd, wordt er ook voor je ingeregeld dat deze uren tellen voor je Code 95 nascholingsplicht. Alle uren worden genoteerd en aangemeld bij het CCV van het CBR. Omdat we begrijpen dat je wellicht niet altijd paraat hebt hoeveel uren je al hebt gemaakt hebben wij 2 linkjes voor je gecreëerd. Via deze links kan je eenvoudig in zien hoeveel nascholingsuren jij momenteel al hebt gevolgd.

Je kunt eenvoudig zelf het aantal officieel geregistreerde nascholingsuren bekijken door een keuze te maken uit de volgende 2 opties, klik op de link en de rest spreekt voor zich.

1. Bekijk eenvoudig je Code 95 nascholingsuren met een DigiD en log rechstreeks in het CBR 2. Vraag een overzicht op bij het CCV van je Code 95 nascholingsuren via een aanvraagformulier
(klik hier) ccv (klik hier) pdf

 

Een DigiD is een digitale identiteit, waarmee je jezelf kunt legitimeren op het internet bij gemeentes en overheidsinstellingen. Een DigiD is altijd persoonlijk en vervangt in het online legitimeren uw identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Uw DigiD bestaat uit een combinatie van een gebruikersnaam en een wachtwoord.

Op www.digid.nl kun je een DigiD aanvragen. Voor het aanvragen is een BSN (burgerservice nummer) nodig. Deze staat vermeld op je identiteitsbewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart). Binnen 5 werkdagen na het aanvragen ontvang je een activeringscode per post. Hiermee kun je je DigiD activeren. Heb je nog geen DigiD en wil je deze ook niet aanvragen, kies dan voor optie 2 om jouw huidige urenbalans van de officieel geregistreerde Code 95 nascholingsuren in te kunnen zien.

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven