De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Code 95 - Goederenvervoer

Om als beroepschauffeur te mogen blijven werken, zijn chauffeurs verplicht om iedere vijf jaar, één praktijktraining en 4 theorietrainingen te volgen.

De Richtlijn Vakbekwaamheid geldt voor alle EU-beroepschauffeurs en beroepschauffeurs die in de EU werken. De invoering van de Richtlijn Vakbekwaamheid moet zorgen voor:

  • gelijke eisen voor alle Europese beroepschauffeurs;
  • een hogere kwaliteit van alle Europese beroepschauffeurs;
  • beter imago van beroepschauffeurs;
  • vermindering van CO2-uitstoot en bijdragen aan een beter milieu;
  • minder verkeersdoden.

Elke vijf jaar opnieuw 35 uur nascholing

Code 95 bestaat uit 35 uur nascholing waarvan 7 uur praktijkuren moeten zijn. De overige 28 mogen bestaan uit theorie-opleidingen. De 35 uur is elke vijf jaar verplicht. Mocht het voorkomen dat u meer dan 35 uur nascholing heeft gevolgd binnen vijf jaar dan tellen deze niet mee voor de volgende nascholing. U moet dan opnieuw 35 uur nascholing volgen om weer Code 95 te mogen laten bijschrijven op het rijbewijs.

Opleidingen die wij aanbieden

Via HER Opleidingen kunt u terecht voor opleidingen om Code 95 te behalen voor uw professionele rijbewijs. We bieden talloze cursussen aan en werken met een groot netwerk van gecertificeerde en ervaren opleiders zodat u altijd een goede opleiding bij u in de buurt kunt volgen. Bekijk het overzicht van onze opleidingen om te bekijken wat voor u van toepassing is en welke opleidingen uw interesse wekken.

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven