De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Code 95 in 1 week

Verplichte Nascholing Chauffeurs Code 95
Elke chauffeur moet iedere vijf jaar, 35 uur verplichte nascholing volgen. Hiervan is een praktijk dag verplicht. ( bijv. Het Nieuwe Rijden)

De code95 in 1 week pakket is zo samengesteld dat de beroepschauffeur binnen vijf cursusdagen de benodigde vier cursussen (28 uur theorie) en één praktijkcursus (7 uur praktijk) volgt. Buiten dat de chauffeur op korte termijn aan de nascholing zal voldoen zijn de pakketten ook nog eens zeer voordelig!

UW NASCHOLING VOOR DE CODE 95 BINNEN ÉÉN WEEK HALEN!

Bij de HER Opleidingen & Advies bv kan de nascholing in 1 week geregeld zijn. Het grote voordeel van deze nascholingsweek is, dat u in een kort tijdsbestek de volledige code 95 regelt. De nascholingsweken beginnen op maandagen zijn vrijdag afgerond.

Tijdens deze weken kunnen ook nascholingsmodules zoals Digitale tachograaf, VCA of BHV worden gevolgd. In het overzicht zijn de keuzepakketten weergegeven. Op deze wijze kunt u een zinvolle indeling van de verplichte nascholing zelf samenstellen. Heeft u geen hele week nodig, maar slechts een paar dagen? dan kunt u gewoon per dag deelnemen.  De aangeboden prijs is op basis van 35 uur nascholing en wij regelen de registratie van de nascholingsuren bij het CCV. De examens voor ADR en VCA zijn hierin niet opgenomen. Daarnaast is het ook mogelijk om in overleg andere opleidingen te boeken die niet in de standaard worden aangeboden. Laat u hierover informeren via onze cursusadministratie.

Cursusoverzicht

U wilt uw medewerkers laten trainen voor de code 95? Of moeten er nog uren behaald worden september 2021? Wij hebben de oplossing voor u.
Met onze unieke samenstelling van opleidingen op verschillende locaties in Nederland, haalt u uw code 95 in 1 week of in 2,5 dag! Zo bespaart u tijd en geld.

Ook als u nog enkele uren nodig heeft kunt u terecht.

Laat u informeren naar de opleidingsmogelijkheden die wij kunnen bieden.

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven