De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

BHV Ontruimingsoefening

Wat is de snelste en efficiëntste manier om een gebouw te ontruimen als er sprake is van een noodsituatie? De Ontruimingstraining traint uw BHV’ers in het nemen van de juiste en veiligste beslissingen om het pand via de kortste weg te ontruimen.

Hoe ontruimt u snel en efficiënt een gebouw bij een calamiteit? BHV’ers oefenen het met de Ontruimingstraining. Hierbij worden BHV’ers niet alleen getraind, maar oefenen ze ook in de praktijk. Aan de hand van gezamenlijk bedachte scenario’s wordt er geoefend in het gebouw en evalueert men elkaars optreden. Tijdens de oefening kan een LOTUS-slachtoffer worden ingezet. Bij deze training wordt alleen het gebouw belast. De werknemers of bewoners doen niet mee aan de training.

BHV Ontruimingsoefening

verzamelplaatsDoelgroep

Personen die de functie van bedrijfshulpverlener binnen hun organisatie gaan vervullen of al in het bezit zijn van een geldig certificaat Bedrijfshulpverlener en zich verder willen ontwikkelen of hun procedures willen toetsen.

Duur opleiding

1 dagdeel.

Inhoud

  • Doornemen van de interne procedure onder leiding van de trainer
  • Vaststellen van scenario’s en het uitwerken hiervan (separaat)
  • Scenario’s oefenen in het bedrijfspand met medewerkers
  • Evaluatie van de oefening
  • Vaststellen van leermomenten
  • Tijdens de oefening kan een LOTUS-slachtoffer worden ingezet. Bij deze training wordt alleen het gebouw belast. De werknemers doen niet mee aan de training.

Toetsing/examen

Na afloop wordt geen examen afgenomen.

Resultaat

Deelnemers leren om de taak van hulpverleningsdiensten (brandweer, ambulance) over te nemen tot het moment dat deze aanwezig zijn. Bedrijfshulpverleners moeten in de tijd tussen het alarm en de aankomst van de hulpverleningsdiensten een beginnende brand bestrijden, zo nodig het gebouw ontruimen, gewonden verzorgen, communiceren en samenwerken met de hulpverleningsdiensten.

Kosten BHV Ontruimingsoefening

Wij verzorgen realistische oefeningen, die afgestemd zijn op uw organisatie.

BHV Ontruimingsoefening   € 349
BHV Ontruimingsoefening, incl. Lotusslachtoffer  € 475

De BHV Ontruimingsoefening is ideaal te koppelen aan een BHV in-company cursus. Hiermee worden al het personeel geconfronteerd met realistische situaties.

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven