De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

BHV Certificaat

Behaal het BHV certificaat / BHV diploma al binnen 1 dag.
Wil je ook het BHV certificaat / BHV diploma in je bezit krijgen, dan hoef je jezelf alleen maar in te schrijven voor onze kwaliteitsgerichte BHV cursus. Het kan eventueel ook icm e-Learning. Informeer bij onze cursus administratie.

Alleen wanneer je het BHV certificaat of BHV diploma op zak hebt, ben je gekwalificeerd om op de werkvloer of daarbuiten calamiteiten te voorkomen en op de juiste wijze in te grijpen wanneer er zich een calamiteit voordoet.

Een uitstekende balans tussen theorie en praktijk

image

Als je het BHV certificaat of BHV diploma in je bezit hebt, dan rust er op jou een grote verantwoordelijkheid. Gelukkig zijn onze BHV cursussen ervoor om jou klaar te stomen voor het échte werk. Hierbij maken we gebruik een goede combinatie tussen theorie en praktijk.

HER Opleidingen kent een gemiddeld slagingspercentage van wel 98%. De kans dat je succesvol het BVH certificaat of BHV diploma zult behalen, is dus zeer groot. Qua tijdsbestek is het ook aantrekkelijk om je certificaat te behalen. In slechts 1 dag leer je alles wat er nodig is. Je leert wat de taken zijn van jou als toekomstig BHV’er, hoe te handelen bij een incident, ingrijpen bij brand, het verlenen van Eerste Hulp, en nog veel meer. Natuurlijk worden al onze cursussen gegeven door een docent met veel kennis van zaken.

Het certificaat is een jaar geldig óf twee jaar.

Kijk ook eens bij onze BHV herhalingscursus. Een must voor wie jaarlijks zijn of haar BHV certificaat / BHV diploma met een jaar wil verlengen. En vaste klanten kunnen ook kiezen voor 2 jaar geldigheid. Wil je meer weten over de inhoud of de mogelijkheden, dan vind je hier meer informatie over op de site. Ook kun je altijd contact met ons opnemen, bel dan 033-4506270

Meer informatie ontvangen?

Wenst u meer informatie, vul dan onderstaande formulier in en laat ons contact met u opnemen.
  • Geef hier uw vaste telefoonnummer in.
  • Geef hier uw mobiele telefoonnummer in.
    Vul hier uw keuze van informatie in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven