De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

BHV Opleidingen

Volgens de Arbowet is iedere werkgever verplicht om goed voorbereid te zijn op ongevallen, brand en ontruiming. Met de aanwezigheid van deskundige BHV-ers wordt voor een groot deel aan deze verplichting voldaan. Bij bedrijven waar uit de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) is gebleken dat er een meer dan gemiddeld risico op ongevallen is, moeten ook goed opgeleide BHV-ers aanwezig zijn.

Bedrijfshulpverlening Opleidingen

  • BHV Herhalingsopleuding 1 dag (1 of 2 jaar geldigheid)
  • BHV Basisopleiding 1 dag (1 of 2 jaar geldigheid)
  • E-Learning BHV + Praktijkdag
  • Preventiemedewerker

Cursussen in 1 dag

Al onze cursussen worden veelal verzorgd op basis van 1 dag. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatieve cursus waarbij u weinig onnodig tijd verliest.

Herhaling 1/2 dag?

Speciaal voor onze vaste klanten hebben wij herhalingstrainingen ontwikkeld welke maar 4 uur duren. Hierna heeft de deelnemer bij een positief resultaat een nieuw certificaat met 1 jarige geldigheid.

2 jaar geldigheid ontvangen?

HER bied u de mogelijkheid om u BHV certificaat met 1 jaar geldigheid te verlengen middels een afkoop van 20 euro.
Wilt u meer informatie m.b.t. de afkoop voor de geldigheidsduur van u certificaat neem dan contact op met de cursusadministratie.

Landelijke dekking

Met meerdere locaties in Nederland, bieden wij een landelijke dekking. En hier worden dagelijks verschillende cursussen verzorgd. Hierdoor hoeft onze cursist nooit ver te reizen en is er altijd wel een BHV locatie in de buurt.

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven