De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

BHV Opleidingen

Volgens de Arbowet is iedere werkgever verplicht om goed voorbereid te zijn op ongevallen, brand en ontruiming. Met de aanwezigheid van deskundige BHV-ers wordt voor een groot deel aan deze verplichting voldaan. Bij bedrijven waar uit de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) is gebleken dat er een meer dan gemiddeld risico op ongevallen is, moeten ook goed opgeleide BHV-ers aanwezig zijn.

Bedrijfshulpverlening Opleidingen

  • BHV Basis/Herhaling 1 dag (2 jaar geldigheid)
  • BHV Basisopleiding MKB 1 dag (1 of 2 jaar geldigheid)
  • BHV Opleiding Herhaling 1/2 dag (1 jaar geldigheid)
  • E-Learning BHV + Praktijkdag
  • Preventiemedewerker
Cursussen in 1 dag

Al onze cursussen worden veelal verzorgd op basis van 1 dag. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatieve cursus waarbij u weinig onnodig tijd verliest.

Herhaling 1/2 dag?

Speciaal voor onze vaste klanten hebben wij herhalingstrainingen ontwikkeld welke maar 4 uur duren. Hierna heeft de deelnemer bij een positief resultaat een nieuw certificaat met 1 jarige geldigheid.

2 jaar geldigheid ontvangen?

Bedrijfshulpverleners die een herhaling volgen van 1 volledige dag, worden automatisch gecertificeerd voor 2 jaar. Hiervoor moet men wel aantoonbaar een basisopleiding hebben gevolgd.

Landelijke dekking

Met 10 locaties in Nederland, bieden wij een landelijke dekking. En hier worden dagelijks verschillende cursussen verzorgd. Hierdoor hoeft onze cursist nooit ver te reizen en is er altijd wel een BHV locatie in de buurt.

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2017 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven