De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

AVG & HER Opleidingen & Advies

Op 25 mei 2018 verandert er namelijk veel op het gebied van privacybescherming. Op deze datum wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) definitief vervangen voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG staat ook wel bekend als de General Data Protection Regulation (GDPR). Raadpleeg de website van de Autoriteit Persoonsgegevens voor meer informatie over de AVG.

Een van de stappen welke we hebben geïmplementeerd betreft de legitimatie. Wij nemen geen kopieën van ID`s, paspoort of rijbewijzen in. Onze cursusadministratie en instructeurs zullen ter plekke de NAW gegeven tbv certificering controleren.

Als opleidingsinstituut vinden wij de bescherming van de privacy van onze klanten en cursisten van groot belang. Daarom stellen wij alles in werking om uw privacy te beschermen en tegelijkertijd onze service zo persoonlijk mogelijk te maken. Hiermee geven wij een blijk van vertrouwen. Bekijk hieronder de afbeelding of het afsluiten van een Verwerkersovereenkomst of een Overeenkomst Persoonsgegevensuitwisseling voor u noodzakelijk is.

 

Download de juiste overeenkomst en stuur deze ondertekend retour aan avg@her.rvtest.nl.

Tevens kunt u een exemplaar in uw eigen dossier bewaren.

Meer informatie

Op 25 mei 2018 is er veel veranderd op het gebied van privacybescherming. Op deze datum is de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) definitief vervangen voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG staat ook wel bekend als de General Data Protection Regulation (GDPR). Raadpleeg de website van de Autoriteit Persoonsgegevens of bekijk dit document voor meer informatie over de AVG.

DatalekPrivacy Verklaring HER Opleidingen bv

 

 

 

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven