De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Asbest trainingen

Asbest is een verzamelnaam voor een aantal in de natuur gevormde mineralen met een vezelstructuur.

Asbest is in het verleden bijzonder veel toegepast om een aantal goede eigenschappen: het is sterk, slijtvast, vochtwerend, bestand tegen zuren en logen, bestand tegen micro-organismen, bestand tegen hoge temperaturen en elektrisch niet geleidend. Bovendien was het goedkoop.

 

We weten al lang dat blootstelling aan asbest ernstige gevolgen voor de gezondheid kan veroorzaken. Als men geregeld vezels inademt kunnen diverse aandoeningen ontstaan. De meest beruchte aandoeningen zijn longkanker en longvlies- en buikvlieskanker.

De overheid heeft in 1993 een totaal verbod ingesteld op het bewerken, verwerken en op voorraad hebben van asbest. We zitten echter wel met een erfenis, die een behoorlijk inspanning vraagt. We moeten het opruimen. Dit moet gedaan worden door deskundige bedrijven met gecertificeerde medewerkers, die ervoor moeten zorgen, dat tijdens het verwijderen de vezelemissie naar mens en milieu zo veel mogelijk beperkt wordt.

HER Opleidingen biedt de volgende trainingen voor asbestberoepen aan;

Deskundig Asbestverwijderaar 1
Deskundig Asbestverwijderaar 2
Deskundig Toezichthouder Asbest
Deskundig Toezichthouder Asbest (herhaal)
Face-fittest
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven