De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

ARBO & Advies

HER Opleidingen & Advies bv heeft een goed netwerk van partijen die nodig kunnen zijn bij de uitvoering van de arbo werkzaamheden. Middelbare en Hogere veiligheidskundige ondersteunen bedrijven en organiseren veiligheidsbijeenkomsten. Door verschillende vragen vanuit het veld, heeft dit geleid tot verbreding van onze dienstverlening.

Verschillende diensten worden uitvoerig uitgevoerd en besproken. Hieronder treft u een kort overzicht van de meest voorkomende diensten aan.

Arbo-diensten

HER ARBO Dienstverlening

HER ARBO Opleidingen
Naast onze ARBO dienstverlening zijn wij gespecialiseerd in trainingen. Doorgaans is hierbij Transport, Logistiek en Veiligheid leidend.

Maar ook specialistische trainingen op het ARBO gebied worden frequent aangeboden en uitgevoerd. Door strikt te kijken naar de behoefte van een organisatie zijn wij in staat ook hier passende antwoorden op te geven, en dit resulteert in de opleidingen binnen de ARBO.

Heeft u een vraag of wilt u reageren?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven