De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

ADR Gevaarlijke stoffen

Op grond van het ADR-verdrag moeten chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren in het bezit zijn van een ADR vakbekwaamheidscertificaat. De overheid heeft CCV aangewezen als exameninstituut voor de ADR examens. Als u slaagt voor één of meerdere ADR examens, ontvangt u een ADR certificaat van CCV. CCV voert, naast de examens, ook het toezicht op de opleidingen uit.

In onze moderne maatschappij zijn Gevaarlijke Stoffen niet meer weg te denken. Als je met je auto staat te tanken sta je er niet bij stil hoe de brandstof bij het tankstation is gekomen. Als je een winkel of een bouwmarkt binnenloopt kom je veel Gevaarlijke Stoffen (terpentine, schoonmaakmiddelen enz.) tegen. Ook in de moderne industrie worden tegenwoordig veel Gevaarlijke Stoffen gebruikt in het productieproces en/of bij reiniging van installaties. Al deze Gevaarlijke Stoffen worden vooral over de weg vervoerd.

HER Opleidingen verzorgt de kwaliteitsopleiding voor het ADR Certificaat Gevaarlijke Stoffen.

  Cursus Laden/lossen gevaarlijke stoffen
  Cursus Gevaarlijke stoffen opslag met PGS-15
  Veilig werken met gevaarlijke stoffen
  ADR-certificaat Tank
  ADR Basis + Tank
  ADR Basis + Tank + Klasse 1 + Klasse 7
  ADR Verlenging Basis + Tank
  ADR Verlenging Basis + Tank + Klasse 1 + Klasse 7

Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven