De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Aanvraag scholingsvoucher heeft vanaf 3 maart geen zin meer

Vanaf 3 maart 2017 heeft het geen zin meer om de scholingsvoucher voor werkzoekende aan te vragen. Lees hier wat dit voor u betekent.

Er is veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een scholingsvoucher aan te vragen. Het budget is hierdoor snel opgegaan. Vanaf 3 maart 2017 heeft het daarom geen zin meer om een scholingsvoucher aan te vragen. Aanvragen die na 3 maart bij ons binnenkomen, wijzen wij af.

 

Aanvraag scholingsvoucher heeft vanaf 3 maart geen zin meer

Aanvraag scholingsvoucher heeft vanaf 3 maart geen zin meer

Heeft u vóór 3 maart een scholingsvoucher aangevraagd?

Zolang er nog budget is, nemen wij aanvragen die vóór 3 maart bij ons binnenkomen in behandeling. Deze aanvragen moeten wel compleet zijn en aan alle voorwaarden voldoen. De behandeling gaat in volgorde van datum binnenkomst. Op de laatste dag dat wij aanvragen kunnen toekennen, bepalen wij de volgorde van behandeling door een loting. Als het budget op is en uw aanvraag is nog niet in behandeling genomen, dan ontvangt u van ons een afwijzing.

Alleen nog scholingsvouchers voor langdurige zorg
Na 3 maart 2017 kunt u alleen nog een scholingsvoucher aanvragen in de volgende situaties:

Als u een zorgberoep in de langdurige zorg heeft.
Als u een zorgberoep in de langdurige zorg heeft gehad en vanuit die baan een WW-uitkering of IOW-uitkering ontvangt.
U heeft een zorgberoep in de langdurige zorg als u zorg verleent aan mensen die langdurig van zorg afhankelijk zijn. Dit kan zorg in een instelling zijn maar ook thuiszorg. Denk bijvoorbeeld aan ouderenzorg, gehandicaptenzorg en langdurige geestelijke gezondheidszorg.

Wanneer krijgt u bericht op uw aanvraag?

U ontvangt onze beslissing binnen 8 weken na de datum waarop wij uw aanvraag compleet hebben ontvangen. Wij kunnen u niet tussentijds informeren over de status van uw aanvraag. Wij vragen u onze schriftelijke beslissing af te wachten.

Andere regelingen van UWV

Als u de scholingsvoucher niet ontvangt, komt u misschien in aanmerking voor een andere regeling van UWV. Hiervoor gelden andere voorwaarden. Kijk voor meer informatie bij Voordelen voor een nieuwe werkgever op uwv.nl.

Terug naar overzicht
Officieel verkozen tot:   Beste Opleider van Nederland 2018 Kennismaken? Bel dan 033 - 450 62 70
Copyright 2016 HER Opleidingen bv | Informatie nodig? Tel: 033-450 6270 of mail naar: info@her-opleidingen.nl | Partner Code Gezond en Veilig Magazijn Webdesign: Webton.nl
Cursusoverzicht Naar boven